Andrea Deelstra on her way to Tokyo

Het is al even geleden dat we hier een bericht plaatsten….. Druk met drukwerk zullen we maar zeggen! We willen je even op de hoogte brengen van wat we o.a. voor marathonloopster Andrea Deelstra hebben gedaan. Deze oud-inwoonster van Dwingeloo bereidt zich na haar olympisch Rio-avontuur voor op de Olympische Spelen in Tokyo, Japan in 2020. Om dit doel te halen wordt zij gesteund door tal van sponsors.
De logo’s van deze sponsors zijn zichtbaar op de Opel Astra Van
van Opel Wanningen, waarin zij zich binnen Nederland verplaatst.  Wij verzorgden het ontwerp van de bestickering en de montage werd verzorgd voor Exalto Reclame Diever. Een mooie samenwerking vinden wij.
Zie je de auto rijden? Dan weet je het:
Andrea is in the house!

Fotokaartje
Andrea houdt haar sponsors ook regelmatig op de hoogte d.m.v. een fotokaart. Vanaf de locatie waar zij zich op dat moment bevindt -dat kan bijvoorbeeld een trainingsstage of een wedstrijd in het buitenland zijn- stuurt ze je een kaartje.  Om hiervoor in aanmerking te komen hebben we een inschrijfformulier ontwikkeld. Wil je Andrea ook ondersteunen, kijk dan even op haar site of de FB paginaandrea-opel-astra-van-2 andrea-opel-astra-van ontwerp-bestickering-opel-astra-van-andrea